Nieuws

Nieuw gezicht voor Kijkduin


 Kijkduin, 27 september 2013

 

 


Extra talent opent nieuw hoofdkantoor aan de Prins Hendrikkade 12-16 te Rotterdam


Rotterdam, 23 september 2013

Met ingang van 1 oktober 2013 opent Extra Talent haar nieuwe hoofdkantoor aan de Prins Hendrikkade 12-16 te Rotterdam. Zij zullen zich vestigen op de eerste verdieping waar zij 280 m2 kantoorruimte betrekken.

Extra Talent is specialist in het bemiddelen van mensen met extra talent en bedrijven en organisaties die daar naar op zoek zijn. Extra Talent werkt door heel Nederland voor opdrachtgevers in alle branches.

 

Fortress heeft deze transactie in samenwerking met Nedstone tot stand gebracht.
 


Ardekay IT Recruitment sinds 1 september ook in Rotterdam


Rotterdam, 23 september 2013

Ardekay IT Recruitment opende op 1 september een tweede vestiging en wel aan het Haringvliet 90 in Rotterdam. Ardekay ziet het Haringvliet in Rotterdam als ideale locatie om de Rotterdamse markt te bestormen. Ondanks de slechte arbeidsmarkt is er veel vraag naar goede IT’ers. Hierdoor ziet het bureau, ook in recessietijd, kans om de recruitmentmarkt te bestormen met een groot aanbod aan Java en .NET vacatures.

 

Fortress heeft deze transactie in samenwerking met Nedstone tot stand gebracht.
 


Pop-up Event ter kennismaking mogelijkheden Figee aan Zee

 
Haarlem, 11 september 2013

Op de kade van het Figee-terrein aan het Spaarne vindt zondagmiddag 22 september, tussen 14.30 en 16.30 uur een ‘pop-up act’ plaats. Deze actie wordt georganiseerd ter aankondiging van de geplande tijdelijke ontwikkelingen op deze kopkavel van het terrein in de Waarderpolder in de zomer van 2014. Onder de naam ‘Aubade aan de Kade’ kan het publiek kennis maken met het ludieke karakter van de tijdelijke hotspot. De hotspot biedt volgend jaar onder meer een stadsstrand voorzien van horeca, een stadscamping voor tenten met camperplaatsen en verschillende stadslandbouw mogelijkheden. De hotspot zal bovendien ruimte bieden voor verschillende kleinschalige evenementen en markten.

Dansschool Dance in Art, zelf gevestigd op het Nieuwe Energieterrein, toont op 22 september een speciaal voor het terrein gechoreografeerde dance-act, waarbij de nabije toekomst van ‘Figee aan Zee’ wordt gevisualiseerd. Onder de muzikale begeleiding van het Haarlemse DJ-duo, Ed Bonesaia, zal Dance in Art de bezoeker dichter bij dit deel van de Waarderpolder brengen. De dance-act zal worden afgewisseld met een verrassende performance vanaf het water.

Menno Bakkers en Hans van Eeden, initiatiefnemers van de te realiseren tijdelijke hotspot, nodigt vanaf 14:30 uur iedereen met een bootje uit om tijdens de nazomer vanaf het water te genieten van de voorstelling. Publiek zonder boot kan de voorstelling vanaf de tegenoverliggende kade op het Nieuwe Energieterrein (aan einde Kick Smitweg of Minckelersweg) bekijken. Peacock Events, de organisator van dit initiatief, zorgt voor de aankleding inclusief hapje & drankje en het in goede banen leiden van deze pop-up productie met medewerking van onder andere React uit Haarlem.

Meedenken kan!
Tijdens dit evenement is een infostand aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de plannen van dit deel van de Waarderpolder en haar tijdelijke bestemming. Bij de aanwezige infostand kunnen bezoekers zelf tijdelijke initiatieven aandragen die vanaf volgend jaar mogelijk kunnen plaatsvinden op Figee aan Zee. Sketching Maniacs zal de aangedragen ideeën ter plaatse visualiseren.

Het spontaan geïnitieerde mini-evenement ‘Aubade aan de Kade’ belooft een uniek belevenis te worden in Haarlem. De toegang is gratis. Gezien het karakter van het evenement kan het bij slecht weer geen doorgang vinden. Meer informatie is te vinden via www.figeeaanzee.nl, Facebook en Twitter.