Nieuws

Fortress verlengt en verhuurt winkelruimten in Kijkduin


Rotterdam, 13 augustus 2013

Fortress heeft in winkelpromenade Kijkduin meerdere transacties gerealiseerd.

Fortress verwelkomde afgelopen zomer meerdere nieuwe ondernemers in Kijkduin. The Fish Spa Lounge, Quick 1905 en Luci Mode tekende flexibele huurovereenkomsten waardoor Kijkduin weer volledig verhuurd is.

Daarnaast heeft Fortress een vijfjarige huurovereenkomst gesloten met Ivory&Ivory voor een tandartspraktijk in Kijkduin. Ivory&Ivory zijn landelijk opererende tandartspraktijken. Ivory & Ivory biedt state-of-the-art tandheelkundige zorg in klantvriendelijke full-service klinieken. De tandartsen van Ivory & Ivory worden ondersteund door een breed spectrum van specialisten, zodat alles op het gebied van moderne tandheelkunde onder een dak plaatsvindt.

Ook verlengde Fortress de huur met een aantal zittende ondernemers. Dit zijn onder andere Ketjes Mix, IJssalon La Foca, de Tabakshop, Thee aan Zee, brasserie Rumours en met de grootste huurder Chase. De huurders tonen hiermee aan vertrouwen te hebben in de toekomst en de plannen van Fortress voor de herontwikkeling van Kijkduin.

Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.
 


Fortress verlengt 1450 m² kantoorruimte met EDSN


Rotterdam, 14 augustus 2013

Fortress heeft de huurovereenkomst met EDSN (Energie Data Service Nederland) voor 1450 m² kantoorruimte, 85m² archiefruimte en 36 parkeerplaatsen aan de Baarnschedijk 4 op bedrijventerrein de Drie Eiken te Baarn verlengd. Bedrijventerrein De Drie Eiken ligt onderaan afrit 11 van de A1.

Energie Data Services Nederland (EDSN) B.V. is in 2007 opgericht na een fusie van drie organisaties die zich bezighielden met het berichtenverkeer in de Nederlandse energiemarkt (ECH, B’con en EBO). Vanaf dat moment is EDSN hét platform voor administratieve verbindingen tussen de marktpartijen in de energiesector.

Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.

 


Fortress verhuurt 300 m² kantoorruimte aan SOPORA


Rotterdam, 1 augustus 2013

Fortress heeft de huurovereenkomst met SOPORA (Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs Regio Alphen aan den Rijn) voor 300 m² kantoorruimte aan de Prins Bernhardlaan 10-20 te Alphen aan den Rijn verlengd. De Prins Bernhardlaan ligt op enkele minuten van het stadscentrum.

Sopora is een organisatie voor openbaar basisonderwijs in zes gemeenten van het Groene Hart. (Alphen
aan den Rijn, Boskoop, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Rijnwoude en Zoeterwoude) De stichting verzorgt met ruim 250 medewerkers op achttien scholen het onderwijs aan meer dan 3000 kinderen.

Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.

 


Fortress verlengt 945 m² aan Stek Jeugdhulp


Rotterdam, 1 augustus 2013

Fortress heeft de huurovereenkomst met Stichting Stek Jeugdzorg voor 945 m² kantoorruimte aan de Burgemeester van Walsumweg 846, 862, 878, 892 te Rotterdam verlengd. De Burgemeester van Walsumweg is gelegen aan het verlengde van De Blaak en de Oude Haven. De Oude Haven is een uniek leefgebied in het centrum van Rotterdam met een historisch karakter. De aanwezige horeca en de kubuswoningen maken de Oude Haven zo bijzonder. Het is een sfeervolle haven en telt als de oudste haven van Rotterdam.

Stek Jeugdhulp werkt met kinderen, jongeren en hun ouders aan het oplossen van hun problemen. Er wordt gewerkt in kleinschalige voorzieningen met diverse vormen van intensieve ambulante hulp, dagbehandeling en 24 uurs zorg. De hulp is ondersteunend en gericht op het vergroten van de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind, de jongere en het gezin.

Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.