Nieuws

Fortress verkoopt ca. 1,3 hectare bouwgrond


Rotterdam, 14 maart 2013


Fortress heeft ca. 1,3 hectare bouwgrond, gelegen aan de Wenckebachweg te Amsterdam, verkocht aan Telecity Group. Telecity zal de kavel voor eigen gebruik gaan ontwikkelen tot datacenter ten behoeve van de uitbreiding van de huidige huisvesting aan de Wenckebachweg. Hiermee is de herontwikkeling, tezamen met de verhuur van de thans volledige verhuurde en gerevitaliseerde hallen ( 12.000 m2) van het oude NOB complex nagenoeg afgerond. Het laatste deel van de ontwikkeling betreft het plot aan de Weespertrekvaart waar Fortress inzet op (tijdelijke) studentenhuisvesting als overgang naar de bestemmingaanpassing van kantoren naar wonen in dat gebied.

Telecity ontwerpt, bouwt en beheerd beveiligde omgevingen met hoge connectiviteit om technische-, online- en IT-infrastructuur in onder te brengen. Telecity werd bijgestaan door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

 


Fortress verhuurt in het gebouw 'Rijnstaete'


Rotterdam, 7 maart 2013

Met Peter Langhout Reizen, is een 5-jarige overeenkomst gesloten voor ca. 460 m2 kantoorruimte in gebouw Rijnstaete aan de Prins Bernhardlaan 10-20 te Alphen a/d Rijn.

Peter Langhout is sinds de oprichting in 1987 gevestigd in Alphen aan den Rijn en verzorgt een diversiteit aan verzorgde reizen. Peter Langhout Reizen is onderdeel van de Benga Travel Group, die naast deze organisatie ook de volgende organisaties in beheer heeft: Van Ham Reizen, Cirkel Vakanties, Mambo Reizen en 1-reizen.

Fortress is bij deze transactie begeleid door Van ’t Hof Bedrijfshuisvesting Alphen a/d Rijn in collegiale samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting en DTZ.