Nieuws

Kom naar het Kijkduin Winterpodium!


Kijkduin, 17 november 2013

 


Advertentie Vughtse Hart

 


Supersteil per 1 december naar het Haringvliet 76


Rotterdam, 11 november 2013

Vanaf 1 december 2013 opent Supersteil hun nieuwe kantoor aan het “steil” volle Haringvliet. Zij gaan hier de eerste verdieping van het Haringvliet 76 betrekken welke 251 m2 betreft.

Supersteil is het digitale bureau met ‘Passion for Interaction’. Met een team van specialisten op het gebied van concepting, interaction design, visual design en development ontwikkelen zij user-friendly interfaces voor desktop, tablets en smartphones. Het is Supersteil’s missie de digitale producten te perfectioneren zodat ze het leven aangenamer en eenvoudiger maken. Het maken van doeltreffende gebruiksvriendelijke interfaces doen ze voor organisaties als Pathé, Coolblue, Winkelstraat.nl, RET en 538. Kijk voor meer informatie op www.supersteil.com

Fortress wenst Supersteil veel succes met de nieuwe huisvesting!


 


Dringen bij publieksdag Vughtse Hart


Vught, 9 november 2013

Het was zaterdag dringen bij de twee entrees tijdens de publieksdag van het Vughtse Hart. Tijdens de eerste drie uur waren er al meer dan 2500 belangstellenden op de publieksdag afgekomen.

De belangstellenden vormden samen een file in het centrum van Vught. Het bouwproject van Dura Vermeer was voor het eerst open voor publiek. Louter positieve indrukken: “De schitterend afwisselende gevels. Een schril contrast met het gemeentekantoor.” Scepsis was er over de kaalslag rondom het nieuwe centrum met als prangende vraag of de vele omgekapte bomen nog teruggeplaatst gaan worden.

Met plattegronden, kolossale fotocollages en veel personeel van de makelaars Lelieveld en AMB kon het nieuwsgierige publiek een blik werpen in de enorme ondergrondse parkeergarage, de verschillende appartementen en op de in aanbouw zijnde binnentuin. Voor de bezoekers waren al enkele appartementen ingericht.

“Een fantastische opkomst”, aldus Raymond van der Heijden van Lelieveld. Hij kon al rond 13.00 uur de definitieve verkoop melden van twee van de nog resterende tien appartementen.
 

Brabants Dagblad 2013