Nieuws

Food meets Science


Rotterdam, 24 oktober 2013

Food meets Science is de eerste editie in een reeks van netwerkevents in de Rotterdam Science Tower voor innovatieve en medische bedrijven. Het eerste event zal plaats vinden op de 17de etage van de Rotterdam Science Tower, tijdens het World Food Festival. Het event richt zich op Life Science & Health en Food: twee sectoren die volop in ontwikkeling zijn en altijd innoveren. Het is tijd om nader kennis te maken en cross-overs in deze sectoren te stimuleren. In life science & health is ‘Specialized nutrition, health & disease’ een van de gebieden waar private en publieke partijen samen innoveren en waarin Nederland een concurrentiepositie inneemt. Een ontwikkeling die samenkomt in de Rotterdam Science Tower in het Stadshavensgebied. Iets waar we trots op zijn en wat we met de eerste editie Food meets Science kracht bijzetten.New Babylon Shops & Restaurants opent deuren

 


Fortress verlengt 278 m² kantoorruimte aan Nouvité B.V.


Rotterdam, 7 oktober 2013

Fortress heeft de huurovereenkomst met Nouvite B.V. voor 278 m² kantoorruimte aan de Bleek 9 te Woerden verlengd. Het betreft hier een zelfstandig kantoorgebouw gesitueerd op een uitstekende locatie op bedrijventerrein “Middelland” te Woerden.


Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.

 


Fortress verhuurt 900 m² kantoorruimte op Portpark

 
Rotterdam, 3 oktober 2013

De huurders Hertel Marine Services en CS-A15 hebben beide hun kantoorruimte op Portpark (Seattleweg 7-11 Rotterdam) uitgebreid met ca. 450 m². PortPark bestaat uit circa 21.500 m² v.v.o. verdeeld over 4 gebouwen en een bedrijfsrestaurant. Veel gebruikers op PortPark hebben een relatie met de haven. Daarnaast is de engineering en consultancy branche sterk vertegenwoordigd op PortPark.
 

Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.