Nieuws

Fortress verhuurt 1.200 m² kantoorruimte in Haarlem


Rotterdam, 10 januari 2013

Fortress heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Dunamare Onderwijsgroep voor de huur van 1.200 m² kantoorruimte in het Oostpoort Centre in Haarlem. Medio april 2013 zal Dunamare met het bestuur en het centraal bureau haar intrek nemen in het markante kantoorpand aan de Diakenhuisweg 1-21. Door deze transactie zijn 9 van de in totaal 10 verdiepingen verhuurd.

Dunamare Onderwijsgroep is een decentrale onderwijsorganisatie die zich inzet voor een volledig en voor alle leerlingen passend aanbod van voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Kennemerland. Verspreid over 24 scholen werken ruim 1.500 medewerkers aan kwalitatief goed onderwijs voor 12.500 leerlingen.

Fortress werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff in collegiale samenwerking met Wagenhof Bedrijfsmakelaars.


Kijkduin in Loosduinse Courant


Rotterdam, 7 januari 2013


 


Huurder LaDress


Rotterdam, 7 januari 2013

 

 

 


Unieke kerstactie van Fortress


Schiedam, 14 december jl.

Als oer Rotterdams bedrijf aan het Haringvliet richten wij ons als belegger en projectontwikkelaar op de zeg maar de “harde” kant, lees stenen, in de maatschappij.

Er is evenwel een grote groep in onze samenleving die het niet makkelijk heeft en dat zijn de senioren; mensen op leeftijd die best wel wat extra aandacht mogen ontvangen. Het zijn veelal mensen die van vrienden en familie vaak niet de liefde en attentie krijgen die ze zo nodig hebben. Zeker in de decembermaand. Daar hebben wij als bedrijf, met alle medewerkers, een leuke ludieke actie voor bedacht!

Op 14 december jl. hebben wij ons met alle medewerkers begeven naar de Frankenlandgroep te Schiedam om ons steentje bij te dragen. Na een korte rondleiding door dit mooie zorgcentrum zijn wij aan de slag gegaan. In samenwerking met enkele begeleiders van de Frankenlandgroep, hebben onze medewerkers een grote groep rolstoelgaande bewoners in ‘optocht’ naar het centrum van Schiedam gerold/geduwd om daar op het Land van Ris Plein (onder begeleiding van een Kerstman en een draaiorgel!) te genieten van koffie en taart.

Deze actie is zeer waardevol geweest! De Senioren hebben werkelijk genoten van deze buiten activiteit ! Het betrof een relatief geringe inspanning van ons maar een o zo groot plezier. Daarbij is het sowieso aardig om ook in deze moeilijke tijden iets te doen voor onze medemens die wel wat bijzondere aandacht kan gebruiken. Een prachtige kerstgedachte…