Nieuws

Fortress verhuurt langdurig aan Database Fulfilment


Rotterdam, 11 juli 2012

Fortress heeft de huurovereenkomst met Database Fulfilment voor ruim 2000m² kantoor- en bedrijfsruimte aan de Rietbaan 2-6 te Capelle aan de IJssel langdurig verlengd. Met deze transactie is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd. De Rietbaan is gesitueerd in het Hoofdweggebied, het grootste bedrijventerrein van Capelle. Het bedrijventerrein zal de komende jaren worden gerevitaliseerd.

DataBase Fulfilment is een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in informatie- en communicatieprocessen. Zij bieden geïntegreerde oplossingen voor databasebeheer en fulfilment met als doel het beheren en laten groeien van uw leden- of relatiebestand.

Fortress heeft deze transactie zonder derden tot stand gebracht.


Fortress verhuurt langdurig aan Stichting BOOR

Rotterdam, 4 juni 2012

Fortress heeft ca. 1.600 m² kantoorruimte langdurig verhuurt aan Stichting BOOR in het “Maaspoort” gebouw aan de Prins Hendrikkade 12-18 te Rotterdam. Met deze transactie is het gebouw, op het Noordereiland, op 2 kleine units na volledig verhuurd.

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 85 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven.

Fortress is bij deze transactie geadviseerd door Parc Makelaars uit Rotterdam.