Nieuws

Kijkduin is 100% verhuurd


Rotterdam, 9 mei 2012

Dit voorjaar openen The Fish Club (gelieerd aan de Harbour Club uit Scheveningen), Thee aan Zee van Sander Kriek, Boerengoed en Alazaza Lingerie hun deuren in de Kijkduin Promenade. De nieuwe huurders bieden een interessante aanvulling op het huidige aanbod van de Kijkduinse winkeliers en horeca. Door een goede samenwerking tussen de ondernemersvereniging, de ondernemers, de Gemeente Den Haag, Stichting Beach Resort Kijkduin (SBRK) en de bewoners is het Fortress gelukt de Kijkduin Promenade volledig te verhuren.

Grootste nieuwe trekker wordt restaurant The Fish Club. Deze vestigt zich nog dit voorjaar in alle winkelruimtes in de plint van 450 m² voor het Atlantic hotel. Om dit mogelijk te maken hebben meerdere partijen, zoals de ondernemersvereniging, de SBRK, Fortress en met name de Gemeente Den Haag zich ingezet om de juiste vergunningen nog voor de aankomende lente te verkrijgen.

Herontwikkeling
Alle nieuwe ondernemers zien Kijkduin als een aantrekkelijke vestigingsplaats. Niet alleen het huidige centrum is voor hen interessant, maar ook de nieuwe plannen worden positief ontvangen. Als de ondernemers de komende jaren succesvol zijn, dan is er voor hen uiteraard een plaats in de herontwikkeling. Met meerdere zittende ondernemers zijn inmiddels afspraken gemaakt over huurverlengingen. Dat de herontwikkeling steeds dichterbij komt is een feit, maar in de tussentijd moeten bezoekers en winkeliers nog optimaal van Kijkduin kunnen blijven genieten. Daarom heeft Fortress de afgelopen tijd diverse renovaties uitgevoerd. Al deze werkzaamheden worden afgestemd in het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) overleg. Dit verloopt zo succesvol dat burgemeester van Aartsen op 3 mei jl. het KVO-certificaat op een feestelijke bijeenkomst heeft uitgereikt.

 

 


Fortress fietst t.b.v. de KWF Kankerbestrijding


Rotterdam, 4 juni 2012


OP 7 JUNI FIETST FORTRESS VOOR HET KWF!

Alpe d'HuZes is het wieler¬evenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZesonderzoeksfonds bij KWF.

De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Fortress fietst met een groot team dit jaar voor de tweede keer mee.

OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

 U kunt u gift doen op:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/fortress-klimt/

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Fortress op PROVADA | hal 10 - stand 35


Rotterdam, 1 juni 2012


Provada 2012 staat weer voor de deur. Ook dit jaar, is Fortress uiteraard aanwezig!

Op deze dag zoomen we in op Het Nieuwe Werken, Wonen en Winkelen. Fortress zal aandacht schenken aan onder andere onze projecten New Babylon, Kijkduin, Centrumplan Vught, Anna van Buerengebouw en Huis Tuin & Keuken Boulevard Westpoort. Ook hebben we dit jaar een samenwerkingsverband met de volgende partners: Senta Multisensory Concepting, WPM Groep, Mei Architecten & KOW group.

Wij verwelkomen u graag als Provada bezoeker op onze stand: hal 10, stand 35

Ontmoet hier vakgenoten en belanghebbenden onder het genot van een lekker hapje & drankje!